Het Motto van Camping Buitenleven is;

“voel de rust en ruimte, ervaar de natuur
luister naar de vogels, zo aanwezig en puur
voel je welkom, elke dag
wees wie je bent, gewoon omdat dat mag”

Op een prachtige plek in het dorpje Stieltjeskanaal ligt in het buitengebied ons prachtige, sprookjesachtige terrein, met veel groen, bomen, heuveltjes en prachtige waterpartijen van maar liefst bijna 50.000 vierkante meter groot. Je zou je bijna in een andere wereld wanen!


Kom eens genieten van de rust achterop ons terrein, of ga wat dichter bij de paardhouderij staan en geniet van het geluid van de paarden op de achtergrond en het aanzien van onze geweldige dieren. Als je geluk hebt zou je zo maar een pas geboren veulentje kunnen zien in het voorjaar!


Voor kinderen is er genoeg ruimte tussen de kampeerplaatsen waardoor ze fijn kunnen spelen, tevens hebben we skelters, een speeltoestel/klimrek, en een tafeltennistafel. Ook zijn er regelmatig activiteiten met de pony’s en kunnen er privélessen/grondwerklessen gepland worden!

Bij slecht weer zijn er mogelijkheden om tijdens de openingstijden van de kantine even te komen tafelvoetballen, er is een niet officiële biljarttafel en een fijne zithoek met bank om even lekker onderuit te kunnen zitten. Tevens staat er een hometrainer en een crosstrainer voor de liefhebber!

U bent van harte welkom! voor meer info of reserveren 06-27077182 (app of bericht bij geen gehoor) of camping@stalbuitenleven.nl

Adres:
Stieltjeskanaal 78
7756pg Stieltjeskanaal

Hieronder een kleine impressie van onze Camping.