De zomer is ten einde gekomen,
de herfst gaat weer van start.
De tijd dat blaadjes weer gaan vallen en de natuur veranderd,
een prachtig iets om waar te nemen!
En dat kan perfect op onze prachtige camping vol natuur, groen, bomen en watertjes. Nog even genieten van de rust en het uitzicht, nog even opladen voordat de drukke periode met werk en de feestdagen weer gaat beginnen.
Spreekt je dat wel aan?

Tot eind oktober is onze minicamping/glamping nog geopend en ben je van harte welkom om te komen genieten van de rust en onze prachtige omgeving, met onze geweldige kudde paarden op de achtergrond!

Op een prachtige plek in het dorpje Stieltjeskanaal ligt in het buitengebied ons prachtige, sprookjesachtige terrein, met veel groen, bomen, heuveltjes en prachtige waterpartijen van maar liefst bijna 50.000 vierkante meter groot. Je zou je bijna in een andere wereld wanen!


Kom eens genieten van de rust achterop ons terrein, of ga wat dichter bij de paardhouderij staan en geniet van het geluid van de paarden op de achtergrond en het aanzien van onze geweldige dieren. Als je geluk hebt zou je zo maar een pas geboren veulentje kunnen zien in het voorjaar!


Voor kinderen is er genoeg ruimte tussen de kampeerplaatsen waardoor ze fijn kunnen spelen, tevens hebben we skelters, een speeltoestel/klimrek, en een tafeltennistafel. Bij slecht weer zijn er mogelijkheden om tijden de openingstijden van de kantine even te komen tafelvoetballen, er is een niet officiƫle biljarttafel en een fijne zithoek met bank om even lekker onderuit te kunnen zitten. Tevens staat er een hometrainer en een crosstrainer voor de liefhebber!

U bent van harte welkom! voor meer info of reserveren 06-51559568 (John) of camping@stalbuitenleven.nl

Adres:
Stieltjeskanaal 78
7756pg Stieltjeskanaal