Op dit moment nemen wij geen nieuwe inschrijvingen meer aan voor de groepslessen, wel kunnen er in overleg privélessen worden afgesproken.

Bij Stal Buitenleven kun je terecht voor privélessen en groepslessen. Persoonlijke aandacht vinden we daarbij heel belangrijk, vandaar dat we werken met niet te grote groepen.

De lessen worden gegeven door een gediplomeerd instructrice die je met veel geduld, vertrouwen en enthousiasme begeleidt bij het beter leren paardrijden. Naast het leren paardrijden vinden wij het ook erg belangrijk dat men de paarden/pony’s leert begrijpen en respecteert. Hier word ook de nodige aandacht aan besteed.

In onze lessen rijden wij bitloos en boomloos

Omdat wij het hele jaar door buiten te werk gaan kan het voorkomen dat we bij extreem weer, storm, onweer ivm veiligheid en bij sneeuw, bevroren grond of lang aanhoudende regen de les moeten annuleren omdat de bodem dan te slecht word om veilig te kunnen rijden. Deze word uiteraard niet in rekening gebracht.

Wij verwachten van onze lesklanten dat zij ruim op tijd aanwezig zijn (minimaal half uur) voor de les, om eventueel het paard/de pony uit de wei/paddock te halen en netjes te verzorgen en zadelen.

We hebben 2 soorten groepslessen:

  • Kinderles : groepsles voor kinderen van 7jr t/m 10jr
    in deze lessen leren we de beginselen van het ponyrijden in kleine groepjes (max 4 pers). We rijden in stap en draf, oefenen op zit, sturen, controle, vertrouwen etc
  • Groepsles (volwassenen/ ervaren kinderen) 60min:
    in deze lessen rijden we 60min. Groepsgrote is max 7 personen. We rijden alle gangen, oefenen door op houding/zit/controle/vertrouwen en diverse andere oefeningen op het niveau afgestemd.
Prijslijst lessen:
Losse groepsles kinderles (45min)
voor beginnende kinderen tot 10jr
€ 15.-
10 rittenkaart groepsles kinderles (45min)
voor beginnende kinderen tot 10jr
€ 115.-
Losse groepsles (60min)€ 17.50
10 rittenkaart groepsles (60min)€ 140.-
Privéles (30min)€ 25.-