Een aantal van onze pony’s/paarden zijn ook beschikbaar voor de lease.
Dit houdt in dat je een paard/pony kunt “huren” voor 1 of meerdere vaste dagdelen per week, buiten de lestijden om. Deze dagdelen zijn op dinsdagavond van 18.30u tot 21u , donderdagavond van 18.30u tot 21u en op zaterdag ochtend van 8.30u tot 11u.

Poetsen, knuffelen, rijden, longeren, grondwerk, wandelen. Er is veel bespreekbaar, maar altijd met het zicht op het welzijn van de pony/het paard (de pony of het paard is een levend wezen, geen gebruiksvoorwerp).
Er moet plezier zijn voor beide!

Hou er wel erg in, wij zijn een “buiten stal” dus er zijn weerssituaties waarin er niet gereden kan worden (bevroren grond, sneeuw, extreem veel water). Hierbij wijzen wij even op het feit dat de lease in het leven is geroepen om een band op te bouwen met een pony/paard en dat het niet alleen om het rijden draait! Verzorging, samen een band opbouwen, tijd met elkaar doorbrengen etc hoort er net zo goed bij, misschien nog wel meer als het rijden!

Rijden is dan ook absoluut geen must, als je gewoon lekker bezig wil zijn met een pony/paard ben je ook van harte welkom.

Om een pony of paard te leasen is wel enige ervaring vereist, aangezien je zelfstandig met het paard/de pony aan de slag gaat! Lease is geen les!

Voor de jonge kids kan een shetlander ook geleast worden onder toezicht van een ervaren ouder/begeleider.  

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kosten Lease per maand:
per paard/pony per dagdeel€85,-