Vanaf kampeerseizoen 2024 is er een nieuw beheerder op Camping Buitenleven. Dit betekend dat we komend jaar een nieuw beleid gaan hanteren, over de uitwerking van dit beleid zijn we nog druk aan het nadenken. Eén ding is zeker… onze gasten staan op nr.1. We hopen dat men zich op Camping Buitenleven “thuis, maar toch uit”, voelt en dat men bij ons tot rust komt en geniet van de mooie omgeving.

Echter moeten wij helaas nog het 1 en ander uitzoeken en proberen te achterhalen. Vandaar dit bericht. Omdat wij van de oude beheerder geen informatie hebben mogen ontvangen v.w.b. gemaakte mondelinge afspraken/reserveringen en wij de oude beheerder op geen enkele wijze kunnen bereiken, willen wij u verzoeken om voor 12 februari 2024 uw mondelinge afspraak/reservering middels een e-mail aan ons te bevestigen.

U kunt dit doen op e-mail adres; camping@stalbuitenleven.nl

LET OP!! Ontvangen wij voor 12 februari 2024 geen e-mail van u, dan komen alle mondelinge afspraken te vervallen. Hoe vervelend dit ook is, maar wij kunnen helaas niet anders. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groeten, Stal- Camping Buitenleven